Jezdzi ktos z Was motocyklami?
Re: Jezdzi ktos z Was motocyklami?
Ja mam SHL m11 w trakcie odrestałrowywania 

Jezdziłem jak bylem w Waszym wieku ale potem zmądrzałem i juz nie jeżdze.
Mialem motocykl, który był prawdziwym działem sztuki : Cezet 350.
I teraz zagadka dla Was, kto wie co to za motocykl?
Mialem motocykl, który był prawdziwym działem sztuki : Cezet 350.
I teraz zagadka dla Was, kto wie co to za motocykl?
17.01.11
Niezła starsza maszynka
jako podpowiedź dam zdjęcie.

Od motocykli chciał bym miec jakieś autko. Najlepiej jakąś M3 
Ale KTM'em bym nie pogardził

Ale KTM'em bym nie pogardził

chodzi o poczciwą JAWĘ ??Pablo pisze:Mialem motocykl, który był prawdziwym działem sztuki : Cezet 350.

Tak to chodzi o jawkę 

Dziekuje wszystkim za wypowiedzi w tym totalnie nie zwiazanym z tematyka forum temacie.
I przy okazji maly apel do nowo zarejestrowanych:
1. Tematyka tego forum sa rzeczy zwiazane bezposrednio i posrednio z autami BMW M i tylko takie tematy maja miejsce na tym forum.
2. Nagminnie pisane nic nie wnoszace do tematu posty, szczegolnie pisane przez nowych uzytkownikow beda usuwane razem z uzytkownikiem.
2. Pole auto sluzy do wpisania auta (lub aut) jakie posiadamy i jakim sie poruszamy. Nie wpisujemy tam auta jakie chcielibysmy miec, o jakim marzymy, jakie widzielismy na ulicy, obrazku i innych bzdur.
3. To samo tyczy sie pola skad
Dziekuje i pozdrawiam
I przy okazji maly apel do nowo zarejestrowanych:
1. Tematyka tego forum sa rzeczy zwiazane bezposrednio i posrednio z autami BMW M i tylko takie tematy maja miejsce na tym forum.
2. Nagminnie pisane nic nie wnoszace do tematu posty, szczegolnie pisane przez nowych uzytkownikow beda usuwane razem z uzytkownikiem.
2. Pole auto sluzy do wpisania auta (lub aut) jakie posiadamy i jakim sie poruszamy. Nie wpisujemy tam auta jakie chcielibysmy miec, o jakim marzymy, jakie widzielismy na ulicy, obrazku i innych bzdur.
3. To samo tyczy sie pola skad
Dziekuje i pozdrawiam

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
- robert///m3
- Kontakt:
Nasze zabawki
zakładam taki temat ale jak cosik można go wykasować. Każdy z nas posiada jakieś zabawki inne niż bmw serji "M" czasami można poznać sie przez to bliżej i poznać zaintersowania każdego z nas... Moja druga zabawka
jak ktoś posiada jakąś zabawke niech zapodaje foto 

prawdziwa BMK-a to M-ka